top of page
IMG_20210807_113439 (2).jpg

Harjun treenikontti avasi kontin ovet toukokuussa 2021 ja samalla perustajien Martin ja Jannen haave toteutui. Pitkä suunnitteluprosessi palkittiin, kun Jyväskylän normaalikoulun yläkoulun sisäpihalle avattiin uusi toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvä ulkokuntosali. Myöhemmin Harjun treenikontin kautta on syntynyt myös Seppälässä vaikuttava sali CrossFit Harju, jonka kanssa treenikontti tekee tiivistä yhteistyötä. Nykyisin Janne vaikuttaa Turun saaristossa ja Martti jatkaa treenikontin tarinaa.

 

Harjun treenikontti tarjoaa erilaisia valmennettuja pienryhmissä toteutettavia kursseja sekä mahdollisuuden treenata omatoimisesti monipuolisilla treenivälineillä. 

Visiomme on luoda kaikille avoin treeniympäristö, jossa kaikki saavat laadukasta valmennusta, nauttivat yhdessä liikkumisesta ja kokevat onnistumisia. Meille tärkeitä asioita luomassamme harjoitteluympäristössä ovatkin yhteisöllisyys, mielekkyys ja onnistumiset. 

Valmentajat

DSC_0138.JPG

Martti Myllynen

Esittely:

Martti innostui toiminnallisesta harjoittelusta vuonna 2014. Pian aloittamisen jälkeen hän innostui toiminnallisen urheilun kilpailutoiminnasta. Valmennuskokemusta Maralta löytyy yhteensä noin kuudelta vuodelta toiminnallisen harjoittelun ja fysiikkavalmennuksen puolelta. Martti on koulutukseltaan fysioterapeutti ja hänen vahvuutensa valmentajana on harjoittelijoiden yksilöllinen huomiointi ja liikkeiden analysointi. 

Koulutus:

Fysioterapeutti (AMK)

Liikuntapsykologian perusopinnot (25op)

CrossFit® level 1 Trainer 

Erilaiset painonnostokurssit (PNOK1, W101, Speedsters)

Untitled design_edited.jpg

CrossFit Harju valmentajat

Lue lisää täältä: 

CrossFit Harju valmentajat

Sijainti & Saapuminen

Harjun treenikontti sijaitsee Jyväskylän Normaalikoulun sisäpihalla, osoitteessa Yliopistonkatu 1.

Treenikontille pääsee helposti pyörällä tai kävellen!

 

Autolla saapuessa koulun kesäloman aikana (4.6.-8.8.) auton voi jättää koulun parkkipaikoille. Toukokuussa auton voi jättää koulun parkkipaikoille iltaisin treenin ajaksi.

bottom of page